מתכון חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות | השף הלבן

חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חטיף אישי של קישוא צלוי מגולגל בגבינות לשבועות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • שמן קנולה
  • 3 קישואים בינוניים ישרים
  • 1 כוס גבינה בולגרית מגורדת גס
  • 4 כפות גבינת שמנת טבעית תנובה
  • 0.5 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף פסטו
  • 1 כף עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כף צנוברים קלויים
  • 1 כפית עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    חותכים את קצוות הקישואים.

  • 03.

    פורסים לפרוסות את הקישואים עם קולפן ירקות חד-לפרוסות דקות ,ישרות ואחידות בעובי השוליים וברוחבן.

  • 04.

    מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני.

  • 05.

    מטגנים את פרוסות הקישואים משני הצדדים לחצי דקה עד להזהבה וריכוך ומעבירים לנייר סופג.

  • 06.

    מערבבים את שאר המרכיבים למעט הקישואים בקערית בינונית.

  • 07.

    מניחים קישוא מעל קרש עבודה - בקצה מניחים כפית שטוחה של מילוי ומגלגלים בדחיסה קלה.

הכנת? כאן מדרגים
(121)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.