אספרגוס צלוי על הגריל
מנת פתיחה קלילה לארוחת מנגל, לפני שעוברים למנת הבשר או לסועדים טבעונים
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 500 גרם מקלות אספרגוס טריים, שהחלק הלבן הוסר מהבסיס
- 15 מ"ל שמן זית
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את הגריל היטב עד שהחום גבוה מאוד.
-
02.
מברישים את האספרגוס בשמן זית ובוזקים מלח ופלפל.
-
03.
צולים על הגריל 2-3 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים