מתכון אספרגוס צלוי על הגריל | השף הלבן

אספרגוס צלוי על הגריל

מנת פתיחה קלילה לארוחת מנגל, לפני שעוברים למנת הבשר או לסועדים טבעונים

מאת: אבשלום די-נור
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אספרגוס צלוי על הגריל

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 500 גרם מקלות אספרגוס טריים, שהחלק הלבן הוסר מהבסיס
  • 15 מ"ל שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הגריל היטב עד שהחום גבוה מאוד.

  • 02.

    מברישים את האספרגוס בשמן זית ובוזקים מלח ופלפל.

  • 03.

    צולים על הגריל 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(169)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.