המרכיבים ל2-4 מנות:
- 4 קישואים גדולים
- 3 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- מלח גס
- חומץ בלסמי
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים היטב ופורסים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ 1 ס"מ
-
02.
מכניסים לקערה עם 3 כפות שמן זית ו3 שיני שום כתושות ומערבבים עם הידיים עד שכל הפרוסות יהיו מצופות בשמן
-
03.
לסדר בתבנית על גבי נייר אפיה, לבזוק מעל מלח גס
-
04.
לאפות בחום גבוהה עד שמופיעות נקודות חומות על הקישואים. (להגיש בטמפרטורת החדר אפשר להזליף חומץ בלסמי לפני ההגשה)
הכנת? כאן מדרגים