אנטיפסטי קישואים בתנור – תוספת טעימה לכל ארוחה | השף הלבן

אנטיפסטי קישואים

אנטיפסטי קישואים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי קישואים

המרכיבים ל2-4 מנות:

  • 4 קישואים גדולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח גס
  • חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים היטב ופורסים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ 1 ס"מ

  • 02.

    מכניסים לקערה עם 3 כפות שמן זית ו3 שיני שום כתושות ומערבבים עם הידיים עד שכל הפרוסות יהיו מצופות בשמן

  • 03.

    לסדר בתבנית על גבי נייר אפיה, לבזוק מעל מלח גס

  • 04.

    לאפות בחום גבוהה עד שמופיעות נקודות חומות על הקישואים. (להגיש בטמפרטורת החדר אפשר להזליף חומץ בלסמי לפני ההגשה)

הכנת? כאן מדרגים
(70)