אנטיפסטי קאפ בקלי קלות | השף הלבן

אנטיפסטי קאפ

רוצים להכין מנת אנטיפסטי מיוחדת ושונה לקראת האירוח הקרוב? רון יוחננוב סידר לכם מתכון לכוסות בצק עלים במילוי אנטיפסטי צבעוני ועשיר בטעמים נהדרים

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנטיפסטי קאפ
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 5-6:

  • בצק עלים מרודד של מעדנות, מופשר על פי הוראות היצרן
  • שקית אנטיפסטי בסגנון איטלקי להקפצה של סנפרוסט
  • חופן עשבי תיבול טריים: טימין / בזילקום
  • כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן" או פתיתי עמק
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות 

  • 02.

    מחלקים את הבצק עלים לקוביות

  • 03.

    בתוך תבנית שקעים מניחים את הבצק בכל שקע

  • 04.

    מעבירים לקערה שקית ירקות אנטיפסטי של סנפרוסט, מוסיפים עשבי תיבול, מתבלים ומערבבים 

  • 05.

    מניחים 2 כפות של אנטיפסטי בכל שקע

  • 06.

    מפזרים מעל גבינה מגורדת

  • 07.

    אופים כ-30 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 08.

    מגישים חם

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.