שניצל ברוקולי אפוי שכיף לנשנש | השף הלבן

שניצל ברוקולי אפוי

שניצל ברוקולי קריספי שכיף לנשנש בכל שעה – בוקר, ערב או כשמתחשק משהו קליל. המתכון קל להכנה, טעים ומושלם גם לילדים. עם שילוב של ברוקולי, מוצרלה ופטה, מתקבלות חתיכות קריספיות שתמיד כיף לאכול.

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל 3 מנות - :

למלית:
  • חבילת ברוקולי ״סנפרוסט״ מופשר ומסונן היטב
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 50 גרם פטה מפוררת "פיראוס"
  • 3 כפות קמח לבן/ כוסמין לבן
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אבקת שום / שום גבישי
לציפוי:
  • כ-כוס וחצי פירורי לחם
  • תרסיס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים היטב את הברוקולי, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 02.

    יוצרים קציצות, כל קציצה מצפים בפירורי לחם.

  • 03.

    מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתיזים שמן זית בנדיבות ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15 דק׳, הופכים ואופים עוד 5 דק׳ להזהבה יפה.

  • 04.

    בתיאבון 💚

הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.