שניצל ברוקולי אפוי שכיף לנשנש | השף הלבן

שניצל ברוקולי אפוי

שניצל ברוקולי קריספי שכיף לנשנש בכל שעה – בוקר, ערב או כשמתחשק משהו קליל. המתכון קל להכנה, טעים ומושלם גם לילדים. עם שילוב של ברוקולי, מוצרלה ופטה, מתקבלות חתיכות קריספיות שתמיד כיף לאכול.

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל3 מנות - :

למלית:
  • חבילת ברוקולי ״סנפרוסט״ מופשר ומסונן היטב
  • 50 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 50 גרם פטה מפוררת "פיראוס"
  • 3 כפות קמח לבן/ כוסמין לבן
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אבקת שום / שום גבישי
לציפוי:
  • כ-כוס וחצי פירורי לחם
  • תרסיס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים היטב את הברוקולי, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 02.

    יוצרים קציצות, כל קציצה מצפים בפירורי לחם.

  • 03.

    מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתיזים שמן זית בנדיבות ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות 15 דק׳, הופכים ואופים עוד 5 דק׳ להזהבה יפה.

  • 04.

    בתיאבון 💚

הכנת? כאן מדרגים
(11)