שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת - טעים וקל להכנה | השף הלבן

שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת

נשארו לכם בבית אוזני המן מפורים? מצוין! בואו להכין את הקינוח הכי מגניב שיש: צנצנת עם שכבות קרם גבינה לבנה, שוקולד ושברי אוזני המן

מאת: שרית נובק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שכבות גבינה, שוקולד ואוזני המן בצנצנת
צילום: שרית נובק עיצוב: שרית נובק

המרכיבים ל 2 צנצנות בינוניות או 8 כוסות אישיות:

לקרם:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 כפות סוכר
  • 40 גרם פודינג וניל
  • כוס חלב
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה
לשכבת השוקולד:
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לשכבת הפירורים:
  • 6 אוזני המן מפוררות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הקרם: מכניסים לקערת מיקסר שמנת להקצפה, פודינג, סוכר וחלב ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מכינים גנאש שוקולד: מכניסים לקערה חסינת חום שוקולד ושמנת וממיסים ביחד במיקרו בפולסים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.

  • 03.

    מרכיבים את המנה: מניחים בצנצנת מקרם הגבינה עד לרבע מגובה הצנצנת.

  • 04.

    מוזגים מעל שכבה דקה של גנאש שוקולד ומעל מפזרים מפירורי אוזני ההמן.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עד לשפת הצנצנת.

  • 06.

    סוגרים, מקשטים, ושומרים בקירור. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.