מתכון קרם פירות יער ושוקולד לבן | השף הלבן

קרם פירות יער ושוקולד לבן

קינוח טעים וחגיגי. ניתן להכין גם בגרסת פרווה.

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם פירות יער ושוקולד לבן

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 200 גרם שוקולד לבן (לגרסה פרווה צימקאו לבן)
  • 3 מיכלים שמנת מתוקה השף הלבן או קצפת צמחית
  • כוס פירות יער טחונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שני מיכלי שמנת מתוקה עד לסף רתיחה.

  • 02.

    יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.

  • 03.

    מכניסים להקפאה כשעתיים שלוש או למקרר למשך הלילה.

  • 04.

    מקציפים את המיכל השלישי לקצפת יציבה.

  • 05.

    מאחדים את התערובות בקיפול עדין.

  • 06.

    מחלקים את הקרם לשניים, לחצי מהקרם מוסיפים את הפירות הטחונים.

  • 07.

    מוזגים לגביעי הגשה חצי מקרם הפירות ומעליו מניחים חצי מהקרם הלבן.

  • 08.

    מקשטים בפרי פטל. ניתן להכין מראש ולשמור בהקפאה עד להגשה

הכנת? כאן מדרגים
(73)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.