מתכון קרם טופי פרווה | השף הלבן

קרם טופי פרווה

קרם טופי עשוי לרוב משמנת וסוכר, אבל מה עושים אם רוצים גרסת פרווה? מחליפים את השמנת בקצפת צמחית ומקבלים קרם מושלם ולא חלבי שמתאים לזיגוג

מאת: אביבית חדד
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
קרם טופי פרווה

המרכיבים ל6:

  • 250 גרם סוכר
  • קצפת צמחית "השף לבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בפינג'אן סוכר ומערבבים על אש בינונית בלי להפסיק עד שהוא הופך לנוזל שקוף (ללא גושים!).

  • 02.

     ממשיכים לערבב היטב וכאשר הסוכר המומס מתחיל להיות זהוב, יש להוריד לרגע מהאש ולהוסיף מעט קצפת (זה מבעבע ויוצא אדים - לא להיבהל).מערבבים היטב ומחזירים לאש שנית.

  • 03.

    ממשיכים להוסיף בכל פעם קצת מהקצפת עד לקבלת הסמיכות הרצויה. חשוב!! לא להפסיק לערבב במשך כל זמן ההכנה כדי שלא יישרף.  

הכנת? כאן מדרגים
(634)