קינוח כוסות טבעוני - קרם קוקוס עם פירורים | השף הלבן

קינוח שכבות בכוס עם קרם קוקוס-שקדים והפתעות

קינוח טבעוני מפנק במיוחד

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות בכוס עם קרם קוקוס-שקדים
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 4 בננות
  • 1 כוס פירורי עוגיות
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 25 גרם שוקולד מריר מרוסק
לקרם קוקוס:
  • 2 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1/2 גביע מעדן סויה BIO "תנובה"
  • להגשה: מייפל אמיתי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קרם קוקוס שקדים: מחממים 1/2 1 כוסות משקה קוקוס שקדים וסוכר לסף רתיחה. טורפים 1/2 כוס משקה עם קורנפלור ומוסיפים למשקה החם. טורפים וממשיכים לבשל עד שמסמיך. מצננים לחלוטין וטורפים את המעדן לתערובת.

  • 02.

    מערבבים פירורי עוגיות, קוקוס ושוקולד. מחצית הכמות מחלקים בין 6 כוסות. מוסיפים לכל כוס 2 כפות קרם קוקוס שקדים ועליו שוב פירורים, קרם ועליו בננות (אם נותרים פירורים מפזרים מעט על הבננות). על הכל מזלפים מעט מייפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.