קינוחי כוסות טריקולד יולו | השף הלבן

קינוחי כוסות טריקולד יולו

קינוח שוקולד מושלם שמכינים בקלות

מאת: עורך אתר השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוחי כוסות טריקולד יולו

המרכיבים ל10:

לרכישה >>
  • 50 גרם שוקולד מריר + 2 כפות שמן
  • 1 כפית אבקת קפה נמס
  • שברי עוגיות (12 עוגיות) כשרות לפסח
  • 1 מעדן YOLO שוקולד לבן
  • 1 מעדן YOLO שוקולד חלב
  • 1 מעדן YOLO שוקולד מריר
  • 1 מיכל (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן(
  • 50 גרם שוקולד לבן + 2 כפות שמן
  • 50 גרם שוקולד חלב + 2 כפות שמן
גודל תבנית: 10 כוסות בנפח 100

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר את השמנת לקצף יציב, מחלקים את הקצף לשלוש קערות.

  • 02.

    ממיסים במיקרו בפולסים קצרים, את השוקולד עם השמן (להמיס כל שוקולד בכלי נפרד).

  • 03.

    מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת מעדן YOLO שוקולד לבן לקערה עם הקצפת ומאחדים בתנועות קיפול עד ליצירת קרם. חוזרים על אותה הפעולה עם יתר השוקולדים והמעדנים (כל שוקולד בכלי נפרד) לקערת השוקולד חלב מוסיפים כפית אבקת קפה.

  • 04.

    מרכיבים את המנה: שמים בתחתית הכוס 2 כפות של קרם שוקולד מריר, ומעל כף גדושה של פירורי עוגיות. מעל מניחים שתי כפות קרם שוקולד ומעל כף גדושה של פירורי עוגיות.מסיימים בשתי כפות קרם שוקולד לבן. מעבירים למקרר למשך שעה.   אפשר לקשט בשבבי שוקולד או סוכריות.

הכנת? כאן מדרגים
(25)