מתכון קונוסים במילוי קרם | השף הלבן

קונוסים במילוי קרם

קינוח מפנק וקל להכנה

מאת: רחלי בזוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קונוסים במילוי קרם

המרכיבים ל14 מנות:

  • 1 חבילת בצק עלים מופשר
  • קונוסים (להשיג בחנויות מתמחות)
  • ו אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים הקונוסים במעט שמן.

  • 02.

    חותכים מהבצק הפרוס רצועות בעובי של כ5 ס"מ.

  • 03.

    מלפפים סביב הקונוס ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

  • 04.

    אופים עד הזהבה (כ-12 דקות בחום של 170 מעלות).

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    הכנת הקרם:מקציפים את כל חומרי הקרם.

  • 06.

    מזליפים קרם בכל קונוס מעטרים בדובדבן מסוכר ואבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(534)