קונוסים במילוי קרם
קינוח מפנק וקל להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל14 מנות:
- 1 חבילת בצק עלים מופשר
- קונוסים (להשיג בחנויות מתמחות)
- ו אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- 1 כוס חלב
- 1/2 כוס סוכר
- 1 מיכל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
משמנים הקונוסים במעט שמן.
-
02.
חותכים מהבצק הפרוס רצועות בעובי של כ5 ס"מ.
-
03.
מלפפים סביב הקונוס ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
-
04.
אופים עד הזהבה (כ-12 דקות בחום של 170 מעלות).
טיימר מופעל
-
05.
הכנת הקרם:מקציפים את כל חומרי הקרם.
-
06.
מזליפים קרם בכל קונוס מעטרים בדובדבן מסוכר ואבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים