מתכון קונוסים במילוי קרם | השף הלבן

קונוסים במילוי קרם

קינוח מפנק וקל להכנה

מאת: רחלי בזוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קונוסים במילוי קרם

המרכיבים ל 14 מנות:

  • 1 חבילת בצק עלים מופשר
  • קונוסים (להשיג בחנויות מתמחות)
  • ו אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים הקונוסים במעט שמן.

  • 02.

    חותכים מהבצק הפרוס רצועות בעובי של כ5 ס"מ.

  • 03.

    מלפפים סביב הקונוס ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

  • 04.

    אופים עד הזהבה (כ-12 דקות בחום של 170 מעלות).

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    הכנת הקרם:מקציפים את כל חומרי הקרם.

  • 06.

    מזליפים קרם בכל קונוס מעטרים בדובדבן מסוכר ואבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(534)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.