מתכון פרלינים במגוון מילויים | השף הלבן

פרלינים במגוון מילויים

פרלינים ביתיים מפנקים, המתכון של מרים עובדיה

מאת: מרים עובדיה
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פרלינים במגוון מילויים

המרכיבים ל לפי התבנית הנבחרת:

  • טבלת שוקולד צימקאו - (רגיל, רק של שוקולית לא ניסיתי)
  • אבקת נוגט
  • מלית חלבה
  • מלית אוכמניות
  • קרוקרט בוטנים
  • חמאת בוטנים מתוקה
  • מלית קרמל

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בכלי על מים רותחים את חמאת הבוטנים/מלית החלבה ומוסיפים קוביית שוקולד (50 גר') ומערבבים בעדינות עד שהתערובות מתאחדות. אם מלית החלבה מסרבת להתרכך ניתן להוסיף כף שמן.

  • 02.

    בשלב זה ניתן להוסיף קרוקרט בוטנים או כפית אבקת נוגט.

  • 03.

    מערבבים ויוצקים בעדינות אל כל שקע בתבנית- מעט שוקולד. לאחר מכן בעזרת כפית מניחים במרכז כל שקע מעט מלית קרמל/אוכמניות ומכסים שוב בתערובת השוקולד המומס.

  • 04.

    מנקים היטב את שולי השקעים כך שהצורה תיראה בברור ובמדויק, ומניחים לקרור במקרר. הערה למומחיות: ניתן להוסיף ליקר שוקולד/דובדבנים וזה מקבל ארומה בליגה אמיתית.

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.