פרלינים במגוון מילויים
פרלינים ביתיים מפנקים, המתכון של מרים עובדיה
60 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
המרכיבים ללפי התבנית הנבחרת:
- טבלת שוקולד צימקאו - (רגיל, רק של שוקולית לא ניסיתי)
- אבקת נוגט
- מלית חלבה
- מלית אוכמניות
- קרוקרט בוטנים
- חמאת בוטנים מתוקה
- מלית קרמל
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בכלי על מים רותחים את חמאת הבוטנים/מלית החלבה ומוסיפים קוביית שוקולד (50 גר') ומערבבים בעדינות עד שהתערובות מתאחדות. אם מלית החלבה מסרבת להתרכך ניתן להוסיף כף שמן.
-
02.
בשלב זה ניתן להוסיף קרוקרט בוטנים או כפית אבקת נוגט.
-
03.
מערבבים ויוצקים בעדינות אל כל שקע בתבנית- מעט שוקולד. לאחר מכן בעזרת כפית מניחים במרכז כל שקע מעט מלית קרמל/אוכמניות ומכסים שוב בתערובת השוקולד המומס.
-
04.
מנקים היטב את שולי השקעים כך שהצורה תיראה בברור ובמדויק, ומניחים לקרור במקרר. הערה למומחיות: ניתן להוסיף ליקר שוקולד/דובדבנים וזה מקבל ארומה בליגה אמיתית.
הכנת? כאן מדרגים