מתכון פרלינים במגוון מילויים | השף הלבן

פרלינים במגוון מילויים

פרלינים ביתיים מפנקים, המתכון של מרים עובדיה

מאת: מרים עובדיה
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
פרלינים במגוון מילויים

המרכיבים ללפי התבנית הנבחרת:

  • טבלת שוקולד צימקאו - (רגיל, רק של שוקולית לא ניסיתי)
  • אבקת נוגט
  • מלית חלבה
  • מלית אוכמניות
  • קרוקרט בוטנים
  • חמאת בוטנים מתוקה
  • מלית קרמל

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים בכלי על מים רותחים את חמאת הבוטנים/מלית החלבה ומוסיפים קוביית שוקולד (50 גר') ומערבבים בעדינות עד שהתערובות מתאחדות. אם מלית החלבה מסרבת להתרכך ניתן להוסיף כף שמן.

  • 02.

    בשלב זה ניתן להוסיף קרוקרט בוטנים או כפית אבקת נוגט.

  • 03.

    מערבבים ויוצקים בעדינות אל כל שקע בתבנית- מעט שוקולד. לאחר מכן בעזרת כפית מניחים במרכז כל שקע מעט מלית קרמל/אוכמניות ומכסים שוב בתערובת השוקולד המומס.

  • 04.

    מנקים היטב את שולי השקעים כך שהצורה תיראה בברור ובמדויק, ומניחים לקרור במקרר. הערה למומחיות: ניתן להוסיף ליקר שוקולד/דובדבנים וזה מקבל ארומה בליגה אמיתית.

הכנת? כאן מדרגים
(97)