מתכון פרוזן יוגורט בהכנה ביתית | השף הלבן

פרוזן יוגורט בהכנה ביתית

בואו להנות ממתכון קל ונפלא – פרוזן יוגורט בהכנה ביתית לימי הקיץ החמים.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרוזן יוגורט בהכנה ביתית
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל קערה אחת:

  • 2 כוסות יוגורט רגילעיזים במתיקות מעודנת "פיראוס"
  • 1/3 כוס סילאן
  • ½ כפית קינמון
  • קליפה מגורדת מ-1 לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מעבירים את התערובת לכלי פלסטיק אטום ומניחים במקפיא. כעבור שעה מערבבים את התערובת היטב בעזרת מזלג ולא שוכחים לגרד גם את השולים.

  • 03.

    חוזרים על הפעולה מדי שעה עד שמתקבל מרקם של גלידה, מספר שעות. - לתערובת אפשר להוסיף גם מחית פירות כמו אוכמניות, פטל, מנגו, בננות וכו'.  - מומלץ להכין ביום ההגשה.   

הכנת? כאן מדרגים
(818)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.