פטיפורי שוקולד קורנפלקס
חטיפים קטנטנים וקראנצ'יים של שוקולד וקורנפלקס שכיף לזלול. ראו הוזהרתם – שטועמים אותם, אי אפשר להפסיק
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25:
- מעדן קרלו וניל
- שמנת להקצפה של השף הלבן
- 2.5 כוסות קורנפלקס
- רשות - 2 כפות ליקר תפוזים
- 250 גרם שוקולד מריר
- 1 כף חלב
- חמאה
- חצי כוס סוכר
- 3 כפיות קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר קטן. מוסיפים חצי כוס סוכר, 3 כפיות קקאו וכף חלב. מחממים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן.
-
02.
לאחר קבלת רוטב שוקולד מוסיפים שמנת להקצפה ומעדן קרלו וניל וממשיכים לערבב.
-
03.
מוסיפים 100 גרם חמאה בקוביות ובוחשים עד שהחמה מומסת. מי שרוצה יכול להוסיף 2 כפות ליקר תפוזים, אך לא חובה.
-
04.
את הקורנפלקס שבחרנו שמים בקערה גדולה (ניתן לקחת כל קורנפלקס רגיל וגם שוקולד).
-
05.
לאחר כמה דקות שרוטב השוקולד התקרר טיפה, שופכים את תכולת הסיר לתוך קערת הקורנפלקס ומערבבים.
-
06.
שמים עם כף בתבנית פטיפורים ולמקרר לחצי שעה לפחות, עד שמתקשה. התוצאה: חטיף הדומה לכדורי שוקולד עם קורנפלקס.
הכנת? כאן מדרגים