מתכון פטיפורי שוקולד קורנפלקס | השף הלבן

פטיפורי שוקולד קורנפלקס

חטיפים קטנטנים וקראנצ'יים של שוקולד וקורנפלקס שכיף לזלול. ראו הוזהרתם – שטועמים אותם, אי אפשר להפסיק

מאת: נטע ברונר צייגר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטיפורי שוקולד קורנפלקס

המרכיבים ל25:

  • מעדן קרלו וניל
  • שמנת להקצפה של השף הלבן
  • 2.5 כוסות קורנפלקס
  • רשות - 2 כפות ליקר תפוזים
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף חלב
  • חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפיות קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בסיר קטן. מוסיפים חצי כוס סוכר, 3 כפיות קקאו וכף חלב. מחממים על אש קטנה ובוחשים כל הזמן.

  • 02.

    לאחר קבלת רוטב שוקולד מוסיפים שמנת להקצפה ומעדן קרלו וניל וממשיכים לערבב.

  • 03.

     מוסיפים 100 גרם חמאה בקוביות ובוחשים עד שהחמה מומסת. מי שרוצה יכול להוסיף 2 כפות ליקר תפוזים, אך לא חובה.

  • 04.

    את הקורנפלקס שבחרנו שמים בקערה גדולה (ניתן לקחת כל קורנפלקס רגיל וגם שוקולד).

  • 05.

    לאחר כמה דקות שרוטב השוקולד התקרר טיפה, שופכים את תכולת הסיר לתוך קערת הקורנפלקס ומערבבים.

  • 06.

    שמים עם כף בתבנית פטיפורים ולמקרר לחצי שעה לפחות, עד שמתקשה. התוצאה: חטיף הדומה לכדורי שוקולד עם קורנפלקס.

הכנת? כאן מדרגים
(51)