פונדו שוקולד עם פירות
פונדו שוקולד טעים ומפנק לקינוח בארוחה משפחתית או רומנטית. בזכות החמאה והשמנת, השוקולד נשאר קרמי גם ללא חימום מתמיד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
לפונדו:
- 400 גרם שוקולד מריר
- 2 מיכלים (סה"כ 500 מ"ל) שמנת 32% או 38% מסדרת השף הלבן (אפשר גם 15% שומן)
- 1/2 חבילה (סה"כ 50 גרם) חמאה ללא מלח
- 4 כפות ליקר תפוזים
- 4 כפות ברנדי
להגשה:
- נשיקות
- מרשמלו
- פרוסות פירות טריים (מומלץ להזליף עליהן מעט מיץ לימון למניעת השחרה)
הוראות הכנה:
-
01.
יוצקים לסיר מחומם את מיכלי השמנת ומערבבים עם החמאה עד לרתיחה עדינה.
-
02.
מכבים את האש וממיסים בסיר (עם השמנת והחמאה) את השוקולד.
-
03.
מוסיפים לסיר ליקר תפוז וברנדי ומערבבים.
-
04.
מגישים את פונדו השוקולד החם עם התוספות: נשיקות/מרשמלו/פירות.
-
05.
טובלים את התוספות (באמצעות שיפודים) בפונדו.
הכנת? כאן מדרגים