מתכון פונדו שוקולד עם פירות | השף הלבן

פונדו שוקולד עם פירות

פונדו שוקולד טעים ומפנק לקינוח בארוחה משפחתית או רומנטית. בזכות החמאה והשמנת, השוקולד נשאר קרמי גם ללא חימום מתמיד

מאת: תמי סירקיס-אקרמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פונדו שוקולד עם פירות

המרכיבים ל12 מנות:

לפונדו:
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 2 מיכלים (סה"כ 500 מ"ל) שמנת 32% או 38% מסדרת השף הלבן (אפשר גם 15% שומן)
  • 1/2 חבילה (סה"כ 50 גרם) חמאה ללא מלח
  • 4 כפות ליקר תפוזים
  • 4 כפות ברנדי
להגשה:
  • נשיקות
  • מרשמלו
  • פרוסות פירות טריים (מומלץ להזליף עליהן מעט מיץ לימון למניעת השחרה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    יוצקים לסיר מחומם את מיכלי השמנת ומערבבים עם החמאה עד לרתיחה עדינה.

  • 02.

    מכבים את האש וממיסים בסיר (עם השמנת והחמאה) את השוקולד.

  • 03.

    מוסיפים לסיר ליקר תפוז וברנדי ומערבבים.

  • 04.

    מגישים את פונדו השוקולד החם עם התוספות: נשיקות/מרשמלו/פירות.

  • 05.

     טובלים את התוספות (באמצעות שיפודים) בפונדו.  

הכנת? כאן מדרגים
(249)