מתכון פאבלובה אישית עם קצפת ופירות יער | השף הלבן

פאבלובה אישית עם קצפת ופירות יער

נטלי לוין משתפת אותנו במתכון חגיגי ומרשים לקינוח הקלאסי המבוסס על מרנג

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פאבלובה אישית עם קצפת ופירות יער
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל 8 מנות:

לפבלובה:
  • 2 חלבונים, בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 125 גרם (חצי כוס + 2 כפות) סוכר
  • 1/2 כפית מיץ לימון
  • 1 כף קורנפלור
לקצפת וניל:
  • 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן", קרה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
לפירות:
  • 125 גרם (1 כוס) פירות יער קפואים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף ברנדי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    בקערת מיקסר יבשה מקציפים יחד חלבונים ומלח.

  • 03.

    כשנוצר קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה, מגבירים להקצפה מהירה מאוד וממשיכים להקציף במשך כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    לקראת סוף ההקצפה מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים פנימה מיץ לימון וקורנפלור. מערבלים רק עד שהם נטמעים במרנג.

  • 05.

    מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים קעריות קטנות בקוטר של כ-7 ס"מ על גבי התבנית.

  • 06.

    אופים במשך כ-5-8 דקות. לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ-50-60 דקות, או עד שהקעריות יבשות למגע ונפרדות בקלות מנייר האפייה.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 07.

    מצננים לחלוטין לפני ההרכבה.

  • 08.

    קצפת וניל: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל עד שמתקבל קצפת יציבה מאוד.

  • 09.

    פירות יער: בקערית קטנה מערבבים יחד פירות יער, סוכר וברנדי ומניחים בטמפרטורת החדר למשך כ-1/2 שעה עד שהם מגירים נוזלים.

  • 10.

    הרכבה והגשה: ממלאים כל קערית מרנג בקצפת ומקשטים ב-1-2 כפות של פירות היער (כולל הנוזלים). מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1719)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.