מתכון מקפא לימון | השף הלבן

מקפא לימון

קינוח טעים ומפנק

מאת: שלי גיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקפא לימון

המרכיבים ל10 מנות:

  • 2 קופסאות שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 שפופרת חלב ממותק מרוכז
  • קופסת רכז פרי קפוא בטעם לימון (למצוא במקפיא של כל סופר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר/בלנדר את השמנת 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    לאחר מכן מוספים חלב ממותק מרוכז בהדרגה וממשיכם להקציף.

  • 03.

    מוסיפים את תרכיז פריגת הלימון מערבבים עוד דקה.

  • 04.

    שופכים לתבנית וישר למקפיא לשעתיים. טיפ - ניתן לעטר עם עלה של נע-נע בעת ההגשה לאכול מהר כי זה נמס. טיפ 2 - ניתן לעשות זאת עם כל טעם אחר של תרכיזי פריגת הקפואים.  

הכנת? כאן מדרגים
(160)