מלבי מנצח
מתכון נהדר להכנת מלבי מנצח על בסיס חלב, שמנת מתוקה, סוכר וקצת קורנפלור שכל אחד יכול להכין! את הסירופ תוכלו לשדרג עם פטל או צבע מאכל.

המרכיבים ל 10 כוסות אישיות:
- 3 כוסות חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס קורנפלור
- 2 כפות מי ורדים
- 1 כוס מים
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפיות מיץ פטל או צבע מאכל אדום
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר את החלב, השמנת המתוקה והסוכר. שומרים בצד חצי כוס מהנוזל ואת מה שיש בסיר מרתיחים על אש גבוהה.
-
02.
את חצי הכוס שנותרה מערבבים עם הקורנפלור, עד שאין גושים.
-
03.
כשהתערובת בסיר רותחת, מוסיפים את בלילת הקורנפלור וטורפים בעזרת כף בלי הפסקה. התערובת מסמיכה מיד.
-
04.
כשהתערובת חוזרת לבעבע, מסירים מהאש. מוסיפים את מי הוורדים ומחלקים בין כוסות ההגשה.
-
05.
מצננים במקרר 4 שעות לפחות. לסירופ:שמים בסיר בינוני את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. ליצירת צבע אדום אפשר לשים פטל / צבע מאכל. מומלץ לפזר מעל מעט קוקוסלמתכוןמלבינוסף של השף הלבן >>