כדורי עוגיות שוקולד מ-4 מרכיבים
אם חשבתם שלטבול עוגיות סנדוויץ בחלב זה כיף, חכו שתגלו כמה טעימים הם בתור טראפלס! מתכון פטנט משגע מ-4 מרכיבים בלבד. דור משה עם מתכון שלא כדאי לפספס
המרכיבים ל30 כדורים:
- 32 עוגיות סנדוויץ' שוקולד
- 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן"/ גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
- 250 גרם שוקולד מריר
- כף שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הטראפלס, טוחנים היטב את עוגיות השוקולד במעבד מזון עד לקבלת פירורים דקים. שומרים כ- 2 כפות פירורים לקישוט, ומעבירים את יתרת הפירורים לקערה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב עד לקבלת "בצק" אחיד. יוצרים מהתערובת כ - 30 כדורים ומניחים על תבנית / צלחת מרופדת בנייר אפייה. מקפיאים את הכדורים למשך שעה לפחות.
-
02.
בקערה בינונית, ממיסים את השוקולד המריר. מערבבים פנימה כף שמן. מוציאים את הכדורים הקפואים וטובלים אותם בשוקולד: מניחים כדור על מזלג, טובלים בשוקולד ומנערים היטב מעודפי השוקולד. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מיד מעט מפירורי השוקולד ששמרנו בצד (שימו לב שהשוקולד מתקשה מהר). ממשיכים כך עם שאר הכדורים. מעבירים לקירור למשך חצי שעה לפחות.