מתכון טראפלס שוקולד ושמנת | השף הלבן

טראפלס שוקולד ושמנת

טראפלס טעימים – פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד ושמנת

המרכיבים ל30-35 יחידות:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם חמאה
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות ויסקי (אם רוצים)
  • 1/2 כוס אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או כ-2 דקות במיקרוגל.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הויסקי ומקררים כשעה במקפיא.

  • 03.

    יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומקררים במקפיא כ-20 דקות. מגלגלים באבקת קקאו. שומרים את הכדורים במקפיא עד להגשה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(206)