טראפלס שוקולד ושמנת
טראפלס טעימים – פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30-35 יחידות:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם חמאה
- 150 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות ויסקי (אם רוצים)
- 1/2 כוס אבקת קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או כ-2 דקות במיקרוגל.
טיימר מופעל
-
02.
מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הויסקי ומקררים כשעה במקפיא.
-
03.
יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומקררים במקפיא כ-20 דקות. מגלגלים באבקת קקאו. שומרים את הכדורים במקפיא עד להגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים