טראפלס חמאת בוטנים בציפוי שוקולד לבן מקורמל
שוקולד לבן מקורמל (או בשמו השני- שוקולד בלונדי) מכבב במתכון הזה של דור משה ועוטף טראפלס מתוקים ומושחתים של חמאת בוטנים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל30 כדורים:
לטראפלס:
- ½ כוס שקדים טחונים
- 150 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם חמאה "תנובה" בטמפ' החדר
- ¾ כוס (175 גרם) חמאת בוטנים
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד לבן מקורמל - בלונד
- כף וחצי שמן קנולה
לקישוט:
- בוטנים קלויים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הטראפלס מערבבים בקערה גדולה את כל הרכיבים לקבלת בצק יציב. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים על צלחת מרופדת בנייר אפייה. מקפיאים את הכדורים לשעתיים לפחות.
-
02.
בקערה קטנה, ממיסים במיקרוגל בעדינות את השוקולד הלבן (לא יותר מחצי דקה במיקרוגל בכל פעם). מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
-
03.
מוציאים את הכדורים מהמקפיא, ובכל פעם מניחים כדור על מזלג, טובלים בשוקולד ומנערים את עודפי הציפוי. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקשטים במהירות עם הבוטנים, לפני שהשוקולד מתקשה. מקררים לחלוטין את הכדורים עד להתייצבות השוקולד.
הכנת? כאן מדרגים