מתכון טארטים קטנים במילוי קצפת ופירות | השף הלבן

טארטים קטנים במילוי קצפת ופירות

טארטים קטנים מלאים קצפת ופירות

מאת: נוי גזית
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
טארטים קטנים במילוי קצפת ופירות

המרכיבים למנות 10:

לבצק:
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 2 חלמונים
  • פרי
למלית:
  • אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב
  • שמנת עמידה לקצפת של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים היטב עד שהבצק אחיד. מכניסים למקרר לשעה.

  • 02.

    יוצקים לקערה כוס חלב וכוס שמנת,שקית אבקת פודינג וניל ומקציפים במערבל עד שהקרם מתייצב.

  • 03.

    מקמחים משטח עבודה ומחממים לחום בינוני (180 מעלות).

  • 04.

    משמנים תבניות טארט אישיות קטנות.

  • 05.

    מרדדים את הבצק הפריך על המשטח המקומח לעובי של חצי ס"מ, מחלקים לכדורים ומרדדים לפי הגודל והצורה של התבניות האישיות.

  • 06.

    מניחים את הבצק בתבניות האישיות ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות כדי שהבצק יקבל צורה של קערה קטנה.

  • 07.

    דוקרים את הבצק במזלג לפני האפיה כדי שלא יתנפח.מכניסים בזהירות לתנור ואופים רבע שעה.

  • 08.

    כשהבצק קר הופכים את התבניות כדי להוציא את קלתיות הבצק.

  • 09.

    מורחים בנדיבות שכבה עבה של הקרם הקר בתוך קלטיות הבצק, כמעט עד גובה הדפנות אבל לא עד הקצה כדי שהפודינג לא יגלוש החוצה וכדי שישאר מקום לפירות. 10 חותכים פירות שאוהבים לקוביות או לפרוסות דקות מאוד ומניחים בעדינות על הקרם.

הכנת? כאן מדרגים
(77)