גלידת שוקולד מהירת הכנה
קבלו מתכון לגלידת שוקולד עם שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן, רק מזהירה מראש שזה מתחסל מהר אז תכפילו כמויות

המרכיבים ל 6-8:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות מים
- 1 כפית נס קפה
- 2 כפות גדושות פודינג שוקולד בלגי (מומלץ)
- 1 שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן.
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת זכוכית שוברים קוביות שוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס.
-
02.
מערבבים היטב עם המים. ומצננים.
-
03.
בינתיים, מקציפים שמנת מתוקה בטעם שוקולד של השף הלבן לחצי דקה. (הקצפה חלקית) מוסיפים פודינג שוקולד, נס קפה והשוקולד המומס.
-
04.
ממשיכים להקציף הכל יחד לקצפת יציבה מאד.
-
05.
מעבירים לתבנית או לצנצנות זכוכית קטנות ומקפיאים ל-6 שעות לפחות או ללילה שלם. מוציאים 10 דקות לפני ההגשה שיפשיר מעט. ומוסיפים מה שאוהבים. - גרנולה, שוקולד צ'יפס סוכריות צבעוניות וכל מה שעושה לכם שמח.
טיימר מופעל