גלידת קוטג׳ פיסטוק | השף הלבן

גלידת קוטג׳ פיסטוק

על טרנד גלידת הקוטג׳ כבר שמעתם? הגרסא שלנו לגלידת פיסטוק טעימה וקלה להכנה עם קוטג׳ תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת קוטג' פיסטוק השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים:
  • 1 קוטג׳ תנובה 5%
  • 2 כפות אבקת סוכר או תחליף סוכר
  • כף מחית פיסטוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בבלנדר את כל המרכיבים ביחד וטוחנים למרקם חלק ואחיד.

  • 02.

    מעבירים את התערובת לקופסא אטומה ומכניסים למקפיא למשך 2-4 שעות עד שהגלידה מתקשה.

  • 03.

    אם הגלידה התקשתה מידי, ניתן לתת לה להפשיר מעט בטמפרטורת חדר, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(40)