מתכון גלידה ביתית קלה להכנה | השף הלבן

גלידה ביתית קלה להכנה

מתכון פשוט להכנת גלידה ביתית טעימה ופשוטה שכל אחד יכול להכין. אחרי ההקפאה תוכלו להגיש עם סירופ שוקולד מעל שישדרג את הקינוח שלכם

מאת: חן מדמוני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידה ביתית קלה להכנה

המרכיבים למנות 8:

  • 2 ביצים
  • 250 גרם קצפת צמחית
  • 5 כפות קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפרידים את הביצים. שמים את החלבונים בקערה להקצפה ואת החלמונים בקערית.

  • 02.

     מקציפים את הקצפת הצמחית בקערת הקצפה אחת עד שנוצרת קצפת רכה.

  • 03.

     מוסיפים בהדרגה את הקקאו הממותק וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת שוקולד יציבה.

  • 04.

     מקציפים את החלבונים בקערת הקצפה שנייה עד שנוצר קצף רך. מוסיפים לאט את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.

  • 05.

    מערבבים את החלמונים עם הוניל. מוסיפים לקצפת, כף אחרי כף, ובוחשים בעדינות בכף גדולה או מרית גומי.

  • 06.

     מוסיפים לתערובת גם את הקצף ובוחשים בקלות ובעדינות.

  • 07.

     מעבירים לתבניות הקפאה ומכסים היטב בנייר פרגמנט.

  • 08.

     מקפיאים לכמה שעות. חותכים לקוביות או יוצרים כדורים בכף מיוחדת. מגישים בקעריות קטנות ויוצקים על הגלידה סירופ שוקולד.  

הכנת? כאן מדרגים
(91)