פאי שוקולד ב-3 מצרכים וחצי - מתכון קל ומהיר | השף הלבן

פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי

פאי מרשים לאירוח במינימום מאמץ ומקסימום טעם

מאת: אור בן אוליאל
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי שוקולד ב 3 מצרכים וחצי
צילום: אור בן אוליאל

המרכיבים ל 6 מנות:

מרכיבים:
  • בצק פריך מתוק של מעדנות
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • מיכל שמנת מתוקה 38%
  • כפית סוכר
גודל תבנית: גודל תבנית 18

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים תבנית פאי בבצק פריך מתוק של מעדנות, לא לשכוח להדק באמצעות האצבעות גם בפינות.

  • 02.

    מכניסים להקפאה עד התקשות הבצק בתוך התבנית.

  • 03.

    ⁠אופים כחצי שעה עד הזהבה על 180 מעלות טורבו.

  • 04.

    מכינים גנאש: לתוך קערה שמיועדת למיקרו מכניסים: 150 גרם שוקולד מריר + 150 מ״ל שמנת מתוקה ומפעילים בפולסים של דקה ובין לבין ערבוב, עד המסה מלאה. בסיום מכניסים למקרר.

  • 05.

    במיקסר עם וו הקצפה מקציפים כפית סוכר עם 100 מ״ל שמנת מתוקה (זה מה שנשאר במיכל לאחר השימוש הראשוני במתכון) עד קבלת קצפת, משאירים 2 כפות בצד לפיניש ומקפלים את השאר עם הגנאש לאוורור.

  • 06.

    יוצקים את מסת השוקולד לתוך הקלתית המצוננת.

  • 07.

    מגישים עם מריחה של קצפת ששמרנו לסיום 🤍

הכנת? כאן מדרגים
(16)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.