קסטה תות - טבעונית וממכרת! | השף הלבן

קסטה תות טבעונית: מעדן קפוא בין 2 עוגיות

הפתעה צבעונית, מתוקה וקרירה. פינוק טבעוני מושלם

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קסטה תות טבעונית: מעדן קפוא בין 2 עוגיות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 2 מעדני סויה תנובה בטעם תות
לעוגיות:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/4 כוס משקה סויה תנובה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות סוכריות עוגת יומולדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחלקים כל מעדן תות בין 6 כוסות חד פעמיות או 6 תבניות סיליקון (סה"כ 12) של קאפקייקס ומקפיאים 5 שעות לפחות.

  • 02.

    מכינים את העוגיות: טורפים בקערה שמן, חלב, סוכר, חומץ וגרידת קליפת תפוז או לימון. מערבבים בקערה נפרדת קמח, סודה, אבקת אפייה ומלח. מאחדים את שתי התערובות לבצק, מכסים בנילון ומצננים במקרר 1/2 שעה. מוסיפים את הסוכריות ולשים קצת לפיזור אחיד.

  • 03.

    קורצים בידיים כדורים בגודל אגוז מלך, משטחים ומניחים בתבנית מצופה נייר אפיה. אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות כ 10-12 דקות עד שהעוגיה יבשה ותחתיתה מזהיבה. מצננים לגמרי.

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 04.

    מרכיבים כריכים של 2 עוגיות ובניהן דיסקית קפואה של מעדן תות. עוטפים בנייר כסף או מניחים בקופסא אטומה ושומרים במקפיא. מוציאים 5 דקות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל

    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.