קסטה תות טבעונית: מעדן קפוא בין 2 עוגיות
הפתעה צבעונית, מתוקה וקרירה. פינוק טבעוני מושלם

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 2 מעדני סויה תנובה בטעם תות
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 כוס משקה סויה תנובה
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית חומץ
- 1 כפית גרידת קליפת תפוז או לימון
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית סודה
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות סוכריות עוגת יומולדת
הוראות הכנה:
-
01.
מחלקים כל מעדן תות בין 6 כוסות חד פעמיות או 6 תבניות סיליקון (סה"כ 12) של קאפקייקס ומקפיאים 5 שעות לפחות.
-
02.
מכינים את העוגיות: טורפים בקערה שמן, חלב, סוכר, חומץ וגרידת קליפת תפוז או לימון. מערבבים בקערה נפרדת קמח, סודה, אבקת אפייה ומלח. מאחדים את שתי התערובות לבצק, מכסים בנילון ומצננים במקרר 1/2 שעה. מוסיפים את הסוכריות ולשים קצת לפיזור אחיד.
-
03.
קורצים בידיים כדורים בגודל אגוז מלך, משטחים ומניחים בתבנית מצופה נייר אפיה. אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות כ 10-12 דקות עד שהעוגיה יבשה ותחתיתה מזהיבה. מצננים לגמרי.
טיימר מופעל
-
04.
מרכיבים כריכים של 2 עוגיות ובניהן דיסקית קפואה של מעדן תות. עוטפים בנייר כסף או מניחים בקופסא אטומה ושומרים במקפיא. מוציאים 5 דקות לפני ההגשה.
טיימר מופעל