עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל
עוגה עדינה, קלה ואוורירית, יפה ובוהקת, שיושבת על משטח קראנצ'י וטעים באופן קיצוני של פירורי עוגיות קרמל.

המרכיבים ל תבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 1 כף ג'לטין באבקה
- 125 מ״ל ( 1/2 כוס) מים רותחים
- 250 גרם עוגיות קרמל
- 100 גרם חמאת תנובה
- 750 גרם גבינה לבנה רכה, 9% שומן, תנובה
- 150 גרם (2/3 כוס) סוכר + 2 כפות סוכר
- 250 מ״ל (1 כוס) שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
1 ממסים את הג׳לטין בחצי כוס מים רותחים ומקררים.
-
02.
2 מרסקים את עוגיות הקרמל במעבד מזון. ממסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ויוצקים על העוגיות. מערבבים היטב.
-
03.
3 שופכים את תערובת פירורי העוגיות על תבנית קפיצית עגולה בקוטר
-
04.
4 מערבבים את הגבינה הלבנה עם 150 גרם סוכר.
-
05.
5 מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומוסיפים את הג׳לטין המומס. יוצקים את התערובת על הפירורים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד
-
06.
שהעוגה יציבה מאוד.