מתכון עוגת ביסקוויטים אישית | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים אישית

מהממת וטעימה: עוגה המורכבת מערימת עוגיות ושמנת בציפוי שוקולד ושברי שקדים

מאת: אתי אמר-אסייג
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים אישית

המרכיבים למנה אישית:

  • 10 עוגיות ביסקוויט עגולות
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה, קרה מאוד
  • 2 כפות סוכר גדושות
  • 1 גביע גבינת שמנת או מסקרפונה קולקשן
לציפוי שוקולד:
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 125 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • שקדים קצוצים לקישוט (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים יחד שמנת מתוקה, גבינת שמנת וסוכר עד תערובת יציבה.

  • 02.

    טובלים כל עוגייה בקצת חלב. מורחים כף של קצפת בצד אחד של כל עוגייה ועורמים אותן אחת על השניה. בסיום, מניחים אותן על נייר אפיה במאוזן.

  • 03.

    מצפים את כל השורה עם הקצפת.

  • 04.

    מקפיאים לפחות שעתיים עד לילה שלם.

  • 05.

    מכינים את ציפוי השוקולד: יוצקים שמנת בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד קצוץ.

  • 06.

    מניחים בצד לכמה דקות, ולאחר מכן מערבבים עד שנמס השוקולד ונהיה אחיד וחלק ללא גושים.

  • 07.

    מניחים את העוגה על הרשת, ויוצקים את השוקולד על העוגה עד שהיא מכוסה לחלוטין. מפזרים שקדים קצוצים, ומקפיאים שוב עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(81)