עוגיות שיבולת שועל, פקאנים וחמוציות
עוגיות בריאות וטעימות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25 מנות:
- 180 גרם חמאה בטמפ' החדר
- 1/2 כוס דחוסה סוכר חום
- 3 כפות סוכר לבן
- 1 ביצה
- 1 כפית קינמון
- 1/3 1 כוסות קמח מלא
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל טהורה
- 1/2 1 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
- 2/3 כוס חמוציות קצוצות
- 2/3 כוס פקאנים קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים סוכר וחמאה בקערת מיקסר ובעזרת וו הגיטרה מערבלים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
02.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נבלעת לגמרי בתוך התערובת.
-
03.
מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לערבל עד שהבצק מתגבש.
-
04.
מקררים למשך שעתיים לפחות במקרר (אפשר עד 5 ימים).
-
05.
מגלגלים עיגולים קטנים בגודל של כדור פינג פונג בידיים לחות ומסדרים על תבניות עם רווח של עוגיה בין עיגול לעיגול.
-
06.
אופים בתנור שחומם ל–175 מעלות כ-10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים (הן צריכות להישאר רכות באמצע).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים