עוגיות שוקולד קוקוס
עוגיות כשרות לפסח וטעימות במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל24 מנות:
- 2 כוסות שבבי קוקוס
- 2 חלבונים
- 100 גרם אבקת סוכר
לציפוי שוקולד:
- 50 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
- 1/3 מיכל (80 מ"ל) שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
-
02.
בקערה, מניחים את שבבי הקוקוס והחלבונים ומערבבים לעיסה אחידה.
-
03.
מוסיפים את אבקת סוכר בהדרגה ותוך כדי ערבול.
-
04.
קורצים מהעיסה חתיכות בגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית. אופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מניחים להתקרר.
טיימר מופעל
-
05.
להכנת הציפוי, מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה עדינה. יוצקים את השמנת מעל השוקולד וממתינים 5 דקות. מערבבים לתערובת חלקה וסמיכה. בעזרת כף יוצקים מעל כל עוגיה מציפוי השוקולד. מניחים לציפוי להתקרר ולהתקשות לפני ההגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים