מתכון עוגיות שוקולד מושלגות | השף הלבן

עוגיות שוקולד מושלגות

עוגיות להכנה עם הילדים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות שוקולד מושלגות

המרכיבים ל 80 מנות:

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות ליקר
  • 3/4 כוס גדושה קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • סוכר
  • אבקת סוכר
ציפוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה.

  • 03.

    במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס, מקפלים פנימה גם ליקר.

  • 05.

    מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים.

  • 06.

    מערבבים פנימה שקדים טחונים, מתקבלת בלילה נוזלית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה.

  • 07.

    מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס"מ.

  • 08.

    מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר.

  • 09.

    מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר, מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 10.

    אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 11.

    מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בשכבה אחת, בטמפ' החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(198)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.