המרכיבים ל 15-12 יחידות:
- 2 חלבונים
- 1/4 1 כוס סוכר או 250 גרם
- קורט מלח
- קליפת לימון מגורדת מ-1/4 לימון
- 1 כפית תמצית וניל
- 300 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
- כף ריבת משמש
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר אדים את החלבונים, סוכר, וקורט מלח, עד שהסוכר נמס ונטמע בתערובת החלבונים.
-
02.
מוסיפים 50% מהאגוזים ומממשיכים לערבב במשך דקה.
-
03.
מעבירים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית כ-3 דקות ומוסיפים את יתרת האגוזים, וניל, קליפת הלימון, וריבת המשמש. מערבבים עד לתערובת אחידה.
טיימר מופעל
-
04.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
05.
בעזרת מזלף טבול במים מעבירים את העוגיות שצרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השניייה כי העוגיות מתפשטות בתבנית.
-
06.
אופים כרבע שעה ומצננים.
הכנת? כאן מדרגים