מתכון עוגיות אגוזים לפסח | השף הלבן

עוגיות אגוזים לפסח

עוגיות מצוינות לחג הפסח

מאת: מיכל זוביב ניסים
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות אגוזים לפסח

המרכיבים ל 15-12 יחידות:

  • 2 חלבונים
  • 1/4 1 כוס סוכר או 250 גרם
  • קורט מלח
  • קליפת לימון מגורדת מ-1/4 לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 300 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
  • כף ריבת משמש

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר אדים את החלבונים, סוכר, וקורט מלח, עד שהסוכר נמס ונטמע בתערובת החלבונים.

  • 02.

    מוסיפים 50% מהאגוזים ומממשיכים לערבב במשך דקה.

  • 03.

    מעבירים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית כ-3 דקות ומוסיפים את יתרת האגוזים, וניל, קליפת הלימון, וריבת המשמש. מערבבים עד לתערובת אחידה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.

  • 05.

    בעזרת מזלף טבול במים מעבירים את העוגיות שצרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השניייה כי העוגיות מתפשטות בתבנית.

  • 06.

    אופים כרבע שעה ומצננים.

הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.