המרכיבים ל 15-12 יחידות:
- 2 חלבונים
- 1/4 1 כוס סוכר או 250 גרם
- קורט מלח
- קליפת לימון מגורדת מ-1/4 לימון
- 1 כפית תמצית וניל
- 300 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
- כף ריבת משמש
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים בסיר אדים את החלבונים, סוכר, וקורט מלח, עד שהסוכר נמס ונטמע בתערובת החלבונים. 
- 
								02.
								מוסיפים 50% מהאגוזים ומממשיכים לערבב במשך דקה. 
- 
								03.
								מעבירים למיקסר ומערבבים במהירות בינונית כ-3 דקות ומוסיפים את יתרת האגוזים, וניל, קליפת הלימון, וריבת המשמש. מערבבים עד לתערובת אחידה. טיימר מופעל
- 
								04.
								מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
- 
								05.
								בעזרת מזלף טבול במים מעבירים את העוגיות שצרים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השניייה כי העוגיות מתפשטות בתבנית. 
- 
								06.
								אופים כרבע שעה ומצננים. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


