עוגת שוקולד, קוקוס, אגוזים כשרה לפסח
עוגת פסח שלא חשים בהבדל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 6 כפות קמח מצה
- 6 כפות שמן
- 6 כפות קוקוס
- 10 כפות מיץ ענבים לקידוש
- 3/4 כוס שוקולד צ'יפס
- 3/4 כוס אגוזים שבורים
- 1 אבקת אפיה
- מעט רום
לקישוט:
- 100 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים ביצים.
-
02.
מקציםים לקצף נוקשה חלבונים עם כוס סוכר.
-
03.
בקערה נפרדת שמים חלמונים, שמן, מיץ ענבים, מעט רום ואבקת אפיה ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
-
04.
מערבבים את שתי התערובות ( עם הוספה הדרגתית של הקצף)
-
05.
משמנים תבנית אפיה בנונית ואופים בחום של כ-170 מעלות ל-40-45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.
טיימר מופעל
-
06.
ממיסים את השוקולד ומטפטפים על העוגה לקישוט.
הכנת? כאן מדרגים