מתכון עוגת שוקולד צ'יפס | השף הלבן

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפ מושלמת וטעימה

מאת: לוסי יאן-פיתאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד צ'יפס

המרכיבים ל מנות 20:

  • 200 גרם חמאה מומסת (או כוס שמן קנולה)
  • 1.5 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 1.5 גביעי אשל
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • כוס שוקולד צ'יפ (אפשר לערבב בין לבן לשחור לפי טעמכם)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים חצי מכמות האשל וחצי מכמות הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את האשל והקמח הנותרים ומערבבים שוב.

  • 04.

    מוסיפים את השוקולד צ'יפ ומערבבים היטב עם כף.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה לתבנית חד פעמית של 20X30 ס"מ ואופים כ-30-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(80)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.