עוגת שוקולד פרווה טעימה וקלה להכנה
עוגה טעימה ופשוטה להכנה, למי שצריך משהו איכותי ברגע האחרון
המרכיבים ל10 מנות:
- 4 ביצים
- כוס סוכר
- חצי כוס שוקולית
- שלושת רבעי כוס שמן (מומלץ להשתמש בשמן קנולה או מה שיש.. אבל לא שמן זית!)
- כוס קמח
- שקית אבקת אפייה
- קופסאת שמנת מתוקה-פרווה
- 100 גרם שוקולד מריר לא לשים בעוגה אלא לשמור לציפויי!
הוראות הכנה:
-
01.
מערבביםאת המצרכים לפי הסדר, מערבבים טוב עם המיקסר כדי שלא יצאו גושים.
-
02.
שופכים לפני שמערבבים רק את חצי קופסאת השמנת המתוקה-ולשמור את החצי השני להכנת הציפויי.
-
03.
מחממים בתנור ל-180 מעלות, אחרי 40 דקות לבדוק את העוגה עם קיסם שיניים ולראות שאין סימנים שהקיסם רטוב,ואם הוא רטוב אז לשים עוד 10 דקות לבדוק כל כמה דקות.
טיימר מופעל
-
04.
אחרי שהעוגה מוכנה, צריך *לקרר-אותה.אחרי שהעוגה לא חמה מכינים את הציפוי.
-
05.
הכנת הציפוי: שופכיםאת החצי השני של השמנת ואת 100 גרם שוקלד המריר,לשבור אותו(לא לקובייות!), שמים את השוקולד והשמנת בקערה.
-
06.
מחממים את הקערה במיקרוגל ל-2 דקות,להוציא ולבדוק שהשוקולד נמס עד הסוף.אם לא אז לשים עוד 2 דקות ולבדוק כמה פעמים שהכל נמס!
טיימר מופעל
-
07.
אחריי שהציפוי מוכן, לוקחים את העוגה ושופכים עלייה את הציפוי.
-
08.
מכניסים את העוגה למקרר. *אם רוצים עוגה לארוחה או משהו, אז מומלץ לעשות את העוגה בערב ולהכין את הציפויי למחרת בבוקר.למתכוןעוגת שוקולד פרווהנוסף של השף הלבן >>