מתכון עוגת שוקולד פרווה טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

עוגת שוקולד פרווה טעימה וקלה להכנה

עוגה טעימה ופשוטה להכנה, למי שצריך משהו איכותי ברגע האחרון

מאת: שרון חסויי
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד פרווה  טעימה וקלה להכנה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס שוקולית
  • שלושת רבעי כוס שמן (מומלץ להשתמש בשמן קנולה או מה שיש.. אבל לא שמן זית!)
  • כוס קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • קופסאת שמנת מתוקה-פרווה
  • 100 גרם שוקולד מריר לא לשים בעוגה אלא לשמור לציפויי!

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבביםאת המצרכים לפי הסדר, מערבבים טוב עם המיקסר כדי שלא יצאו גושים.

  • 02.

    שופכים לפני שמערבבים רק את חצי קופסאת השמנת המתוקה-ולשמור את החצי השני להכנת הציפויי.

  • 03.

    מחממים בתנור ל-180 מעלות, אחרי 40 דקות לבדוק את העוגה עם קיסם שיניים ולראות שאין סימנים שהקיסם רטוב,ואם הוא רטוב אז לשים עוד 10 דקות לבדוק כל כמה דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    אחרי שהעוגה מוכנה, צריך *לקרר-אותה.אחרי שהעוגה לא חמה מכינים את הציפוי.

  • 05.

    הכנת הציפוי: שופכיםאת החצי השני של השמנת ואת 100 גרם שוקלד המריר,לשבור אותו(לא לקובייות!), שמים את השוקולד והשמנת בקערה.

  • 06.

    מחממים את הקערה במיקרוגל ל-2 דקות,להוציא ולבדוק שהשוקולד נמס עד הסוף.אם לא אז לשים עוד 2 דקות ולבדוק כמה פעמים שהכל נמס!

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    אחריי שהציפוי מוכן, לוקחים את העוגה ושופכים עלייה את הציפוי.

  • 08.

    מכניסים את העוגה למקרר. *אם רוצים עוגה לארוחה או משהו, אז מומלץ לעשות את העוגה בערב ולהכין את הציפויי למחרת בבוקר.למתכוןעוגת שוקולד פרווהנוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(345)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.