עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה
עכשיו אפשר להכניס את העוגה הכי טעימה שיש לתפריט הביתי

המרכיבים ל 4:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 3 ביצים טרופות היטב
- 3 כפות קמח לבן
- כפית ברנדי
- 3/4 כוס סוכר לבן
- גלידה לפי טעם מועדף
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים מים בבאן מארי (אמבט 2 כוסות מים רותחים מעל להבה גבינונית -ומעל עוד סיר מונח ללא מגע עם המים) מעבירים את השוקולד והחמאה לסיר העליון וממיסים.
-
02.
מסירים את הסיר העליון מהבאן מארי, מצננים מעט, טורפים היטב ומוסיפים את הסוכר ולאט מוסיפים גם את הביצים.
-
03.
מוסיפים מהקמח והברנדי וטורפים היטב עם מטרפה לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
-
04.
מעבירים לתבניות המשומנות (הבלילה צריכה להגיע עד כ-3/4 גובה של התבנית) ואופים 12-15 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים מן התנור, מצננים ומשחררים בעדינות את הדפנות עי קריעת האלומיניום.
-
06.
לפני ההגשה מחממים דקה במיקרו, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים כדור גלידה.
-
07.
מגרדים מעט שוקולד לבן בעזרת פומפיה דקה מעל ומגישים מיד.