מתכון עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה | השף הלבן

עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה

עכשיו אפשר להכניס את העוגה הכי טעימה שיש לתפריט הביתי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה

המרכיבים ל 4:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 3 ביצים טרופות היטב
  • 3 כפות קמח לבן
  • כפית ברנדי
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • גלידה לפי טעם מועדף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים מים בבאן מארי (אמבט 2 כוסות מים רותחים מעל להבה גבינונית -ומעל עוד סיר מונח ללא מגע עם המים) מעבירים את השוקולד והחמאה לסיר העליון וממיסים.

  • 02.

    מסירים את הסיר העליון מהבאן מארי, מצננים מעט, טורפים היטב ומוסיפים את הסוכר ולאט מוסיפים גם את הביצים.

  • 03.

    מוסיפים מהקמח והברנדי וטורפים היטב עם מטרפה לקבלת בלילה חלקה ואחידה.

  • 04.

    מעבירים לתבניות המשומנות (הבלילה צריכה להגיע עד כ-3/4 גובה של התבנית) ואופים 12-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מוציאים מן התנור, מצננים ומשחררים בעדינות את הדפנות עי קריעת האלומיניום.

  • 06.

    לפני ההגשה מחממים דקה במיקרו, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים כדור גלידה.

  • 07.

    מגרדים מעט שוקולד לבן בעזרת פומפיה דקה מעל ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(134)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.