מתכון עוגת שוקולד אגוזים לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד אגוזים לפסח

עוגת שוקולד אגוזים מוצלחת ופשוטה להכנה

מאת: רחל בלאט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד אגוזים

המרכיבים ל מנות 12/תבנית 26:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאת תנובה (פרווה - מרגרינה)
  • 1 כף נס קפה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות קמח מצות (לא בפסח - פירורי לחם)
  • 1 וחצי כוס אגוזים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד, החמאה והנס קפה בסיר על הגז.

  • 02.

    מפרידים חלבונים וחלמונים.

  • 03.

    כשהשוקולד מתקרר מעט מוסיפים את החלמונים לסירוגין ומערבבים.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.

  • 05.

    מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים. משאירים בצד כוס 1 לקרם.

  • 06.

    בקערה נפרדת מערבבים את קמח המצה עם האגוזים ולמוסיפים לתערובת השוקולד.

  • 07.

    שופכים את הבלילה לתבנית עגולה קוטר 24 או 26 ואופים בחום בינוני 35 דקות בדיוק.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 08.

    מיד בהוצאת העוגה מורחים את הקרם שנשאר בכוס מעל העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.