מתכון בראוניס שוקולד לפסח | השף הלבן

בראוניס שוקולד לפסח

גרסה כשרה לפסח לריבועים גדושי השוקולד, לאירוח במהלך החג ולכל עת בעצם

מאת: אפרת בן חור
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניס שוקולד לפסח

המרכיבים ל 8 בראוניז:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן או חלב
  • 100 גרם חמאה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קקאו
  • 4 כפות קמח מצה
  • חופן אגוזים
  • כפית תמצית וניל
  • כפית נס קפה
  • מעט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    יש להמיס את השוקולד המריר בלבד עם החמאה מעל סיר מים או במיקרוגל.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים בקערה, פרט לשוקולד החלב/לבן.

  • 03.

    שופכים לקערה בינונית משומנת את הבלילה.

  • 04.

    "שותלים" את קוביות שוקולד החלב/לבן בצורה מפוזרת בבלילה.

  • 05.

    אופים בחום של 170 מע' למשך כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת.

  • 06.

    פורסים לקוביות ובוזקים אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(80)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.