מתכון בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן | השף הלבן

בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן

בראוניס גבינה כשרים לפסח (וללא גלוטן)

מאת: נועה לבני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 18*28 ס:

לבראוניס
  • 200 גרם חמאה
  • 150 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 200 גרם גבינה לבנה
  • 4 ביצים
  • תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 60 גרם קקאו (לא ממותק)
  • 50 גרם קמח שקדים
  • 20 גרם קוקוס
לציפוי
  • 170 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
  • 90 גרם שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • 20 גרם חמאה
  • ברנדי (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינה, ביצים, סוכר, תמצית הוניל והמלח, עד קבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

  • 02.

    ממיסים את החמאה והשוקולד בבין מארי או בפולסים קצרים במיקרו.

  • 03.

    מאחדים בין שתי המסות בתנועת קיפול (שוקולד לגבינה).

  • 04.

    מקפלים פנימה את הקקאו, קמח השקדים והקוקוס.

  • 05.

    אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך כ-40 עד 50 דקות, הקיסם צריך לצאת מעט רטוב.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    לאחר האפייה מצננים את הבראוניס היטב ומאפשרים להם להתמצק, האידאלי - להכניס אותם למקרר או למקפיא לכמה שעות לפני שמצפים אותם. לציפוי:

  • 07.

    מביאים את השמנת לסף רתיחה.

  • 08.

    יוצקים על השוקולד ומערבבים עם לקקן או כף עץ להמסה מלאה.

  • 09.

    מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסתה.

  • 10.

    מוסיפים ברנדי על פי הטעם והעדפה אישית.

  • 11.

    יוצקים את הציפוי על הבראוניס, מיישרים עם פלטה או סכין ומחזירים למקרר לכשעה לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(95)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.