בראוניס גבינה לפסח ללא גלוטן
בראוניס גבינה כשרים לפסח (וללא גלוטן)

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 18*28 ס:
- 200 גרם חמאה
- 150 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
- 100 גרם סוכר
- 100 גרם אבקת סוכר
- 200 גרם גבינה לבנה
- 4 ביצים
- תמצית וניל
- קורט מלח
- 60 גרם קקאו (לא ממותק)
- 50 גרם קמח שקדים
- 20 גרם קוקוס
- 170 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית
- 90 גרם שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
- 20 גרם חמאה
- ברנדי (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינה, ביצים, סוכר, תמצית הוניל והמלח, עד קבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
-
02.
ממיסים את החמאה והשוקולד בבין מארי או בפולסים קצרים במיקרו.
-
03.
מאחדים בין שתי המסות בתנועת קיפול (שוקולד לגבינה).
-
04.
מקפלים פנימה את הקקאו, קמח השקדים והקוקוס.
-
05.
אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך כ-40 עד 50 דקות, הקיסם צריך לצאת מעט רטוב.
טיימר מופעל
-
06.
לאחר האפייה מצננים את הבראוניס היטב ומאפשרים להם להתמצק, האידאלי - להכניס אותם למקרר או למקפיא לכמה שעות לפני שמצפים אותם. לציפוי:
-
07.
מביאים את השמנת לסף רתיחה.
-
08.
יוצקים על השוקולד ומערבבים עם לקקן או כף עץ להמסה מלאה.
-
09.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסתה.
-
10.
מוסיפים ברנדי על פי הטעם והעדפה אישית.
-
11.
יוצקים את הציפוי על הבראוניס, מיישרים עם פלטה או סכין ומחזירים למקרר לכשעה לפחות.