בראוניז פרווה
הקינוח האהוב והמוכר בגרסת הפרווה שלו בכדי שתוכלו להנות ממנו גם אחרי ארוחה בשרית, מתכון מנצח שתכינו בעשר דקות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 חבילה חמאה
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 כוס קמח תופח
- 150 גרם אגוזי מלך (לא חובה)
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים בתוך סיר על אש נמוכה את השוקולד, החמאה והסוכר עד לנקודת רתיחה.
-
02.
מורידיםמהאש מצננים מעט, מוסיפים 3 ביצים בהדרגה אחת אחרי השניה, מוסיפיםקמח תופח ואגוזי מלך.
-
03.
משמנים תבנית מלבנית, מכניסים את הבלילה לתבנית, ולתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בערך לחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש. ומה הולך הכי טוב עם בראוניז? גלידה! הנה מתכון לגלידה ביתיתשתוכלו להגיש לצד הבראוניז שלכם. בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים