מתכון בראוניז שוקולד פאדג׳ | השף הלבן

בראוניז שוקולד פאדג׳

ריבועי בראוניז שוקולד פאדג׳ נימוחים

מאת: ליאור ארד
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
בראוניז שוקולד פאדג׳

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית מרובעת 33x20:

מרכיבים:
  • 250 גרם שוקולד מריר 60%
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 4 ביצים בטמפ' החדר
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 60 גרם קקאו
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה

  • 02.

    במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מאיטים את המיקסר למהירות הנמוכה ומוסיפים את השוקולד לביצים 

  • 04.

    מנפים מעל הבלילה קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה

  • 05.

    שוברים את שוקולד הלבן לחתיכות קטנות, מערבבים פנימה לתערובת ויוצקים לתבנית מרובעת בגודל 33x23 מרופדת בנייר אפייה

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 07.

    מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים  

הכנת? כאן מדרגים
(70)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.