רולדת שוקולד במילוי קצפת משובחת ומתוקה | השף הלבן

רולדת שוקולד במילוי קצפת

רולדה משובחת, ללקק את האצבעות

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת שוקולד במילוי קצפת

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 4ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות קקאו
  • 1 קצפת צמחית פרווה
  • 100 גרם שוקולד מריר פרווה

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מקציפים חלבונים עם סוכר ומוסיפים באיטיות את הצהוב הקמח הקקאו ואבקת אפייה בערבוב קל ואטי.

  • 03.

    אופים בתנור ב-180 מעלות כ 15 ד' בנייר אפיה משומן לגלגל לרולדה עם נייר האפייה.

  • 04.

     מניחים בצד 20 ד' מנוחה אחרי המנוחה ממלאים בקצפת צמחית מוקצפת עם 1/4 כוס סוכר, ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ומקשטים את העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(298)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.