מתכון פבלובה עם קרם גבינה ותותים | השף הלבן

פבלובה עם קרם גבינה ותותים

הגולשת אושרית אברג'יל משתפת אותנו במתכון האישי שלה לפבלובה

מאת: אושרית אברגיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פבלובה עם קרם גבינה ותותים

המרכיבים ל6 מנות:

לרכישה >>
לבסיס:
  • 3 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס אבקת אפיה
  • קורט מלח
לקרם:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • מעט תמצית וניל
לקישוט:
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: לפבלובה:

  • 02.

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח"כ את המלח, ממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב וקשה.

  • 03.

    מקפלים בעדינות את האבקת סוכר

  • 04.

    מזלפים צורות לבחירה: קערות, לבבות (אפשר גם נשיקות)

  • 05.

    אופים בחום 110 מעלות כשעתיים. איך יודעים שזה מוכן? אם הפבלובה נפרדת בקלות מהנייר אפיה- אפשר להוציא מהתנור. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ווניל עד שהקרם יציב. מקפלים פנימה גבינה לבנה ושמנת מתוקה. מרכיבים את המנה: מניחים את הקעריות בקרם הגבינה, ומקשטים עם תותים.  אפשרות להמיר את המתכון לפרווה- במקום קרם גבינה ממלאים בקצפת צימחית.

הכנת? כאן מדרגים
(127)