פאי יוגורט ופירות יער ללא אפייה
אחד המתכונים המפתיעים שתתקלו בהם! פאי קליל ומיוחד שמכינים ללא אפייה עם קלתית שעשויה מברנפלקס וקרם טעים שמכינים מיוגורט ופירות יער
המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 200 גרם ברנפלקס
- 90 גרם חמאה מומסת
- 2 כפות סוכר
- 2 גביעים (400 מ"ל) יוגורט BIO תנובה
- 1/3 כוס (70 גרם) סוכר
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
- 1 שקית אינטסנט פודינג וניל
- 1 כוס פירות יער קפואים "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
לקלתית: למעבד מזון מכניסים את הברנפלקס וטוחנים עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וסוכר ומעבדים יחד עד לקבלת בצק פירורי.
-
02.
מעבירים את בצק הפירורים לתבנית ומהדקים לבסיס ולדפנות באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד לשימוש.
-
03.
למילוי: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם הפודינג במהירות גבוהה כ-2 דקות עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים לקערה את היוגורט והסוכר ומקציפים כדקה במהירות נמוכה.
טיימר מופעל
-
04.
מקפלים לתוך הקרם את פירות היער וממלאים את הקלתית. מצננים 1/2 שעה לפני ההגשה.