מתכון עוגת תפוחים עם קצפת | השף הלבן

עוגת תפוחים עם קצפת

מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה שתוכלו לשדרג בקלות עם קצפת וניל מעל

מאת: שירן סבג
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים

המרכיבים ל תבנית מלבנית 38X25 ס"מ:

  • קורט מלח
קצפת :
  • 1 קצפת צמחית 24% השף הלבן (להוספה מעל)
  • חצי כוס סוכר
לעוגה:
  • 4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח כשר לפסח
  • כוס שמן
  • כפית קינמון גדושה

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים את קוביות התפוחים ביחד עם הסוכר ומערבבים אותם, טורפים את הביצים והסוכר ומוספים את שאר המצרכים.

  • 02.

    מכוונים את התנור לכוון לחום בינוני של 180 מעלות ולהכניס את העוגה לתנור ל-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי. קצפת מעל העוגה - לא חובה, אבל מאוד מומלץ:

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 03.

    מקציפים את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם חצי כוס סוכר, נותנים לעוגה להתקרר ומורחים עליה את הקצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.