עוגת תפוחים עם קצפת
מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה שתוכלו לשדרג בקלות עם קצפת וניל מעל
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית מלבנית 38X25 ס"מ:
- קורט מלח
קצפת :
- 1 קצפת צמחית 24% השף הלבן (להוספה מעל)
- חצי כוס סוכר
לעוגה:
- 4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
- 4 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח תופח כשר לפסח
- כוס שמן
- כפית קינמון גדושה
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים את קוביות התפוחים ביחד עם הסוכר ומערבבים אותם, טורפים את הביצים והסוכר ומוספים את שאר המצרכים.
-
02.
מכוונים את התנור לכוון לחום בינוני של 180 מעלות ולהכניס את העוגה לתנור ל-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי. קצפת מעל העוגה - לא חובה, אבל מאוד מומלץ:
טיימר מופעל
-
03.
מקציפים את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם חצי כוס סוכר, נותנים לעוגה להתקרר ומורחים עליה את הקצפת.
הכנת? כאן מדרגים