עוגת קרמבו – הקינוח האהוב | השף הלבן

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו שמתאימה כקינוח לפסח ולחולי צליאק

מאת: טליה שמילוביץ
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו

המרכיבים ל 16 מנות:

  • 6 ביצים
  • 3כפות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה לקצפת
  • 2 חפיסות שוקולד מריר
  • 1 אינסטנט וניל
  • 1 אינסטנט שוקולד
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

     מקציפים חלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף.

  • 03.

    מוסיפים חלמונים ופודינג שוקולד ומערבבים.

  • 04.

    אופים חצי שעה ב-180 מעלות.

  • 05.

    נותנים לתחתית להתקרר.

  • 06.

    מקציפים שמנת עם פודינג וניל+ כוס חלב ומורחים בצורה אחידה על תחתית העוגה.

  • 07.

    מחממים בסיר שמנת נוספת ולשוברים פנימה את השוקולד המריר,מורידים מהאש, ממיסים את השוקולד תוך כדי בחישה לקרם אחיד, מקררים מעט ושופכים על העוגה.

  • 08.

    מכניסים למקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(644)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.