מתכון עוגת קוקוס וקצפת | השף הלבן

עוגת קוקוס וקצפת

עוגה אוורירית וכשרה לפסח המורכבת מבסיס אפוי של קוקוס מוקצף ועליו קרם שוקולד וקצפת בטעם וניל

מאת: ירדן סופר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס וקצפת

המרכיבים ל10 מנות:

  • 5 חלבונים
  • כוס ורבע סוכר
  • 3 כוסות קוקוס
  • 2 טבלות שוקולד מריר
  • 2 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את החלבונים וכוס ורבע סוכר. לאחר מכן להוסיף את הקוקוס ולאפות בתנור במשך כחצי שעה (עד שהקוקוס משחים).

  • 02.

    להמיס על אש נמוכה 2 חבילות שוקולד מריר+ שמנת מתוקה (חבילה אחת). לשפוך את העיסה שנוצרה על עיסת הקוקוס לאחר שזו התקררה.

  • 03.

    להקציף שמנת מתוקה, פודינג וניל וכוס חלב. להוסיף את העיסה שנוצרה לתערובת הקיימת לאחר שזו התקררה. הערות: *ניתן להוסיף למעלה: פירורי שוקולד, דובדבנים וכו. *ניתן להכין את העוגה פרווה. במקום שמנת מתוקה יש להשתמש בשמנת צמחית ובמקום כוס חלב יש לשים כוס מים.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)