עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב
הגולשת אבירם שירן משתפת אותנו במתכון לעוגה כשרה לפסח, בטעמים ממכרים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
- לבסיס: 200 גרם שוקולד מריר, 2 כוסות פצפוצי אורז
- למוס ריבת החלב: 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 אינטסנט פודינג ריבת חלב, 25 גרם חמאה. לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר, 200 מ"ל שמנת מתוקה.
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
הבסיס: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פצפוצי האורז עד שכולם מכוסים.
-
03.
משטחים את התערובת עם כף על תחתית התבנית ומקפיאים (10 דקות לפחות עד שמתייצב).
טיימר מופעל
-
04.
למוס: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב וסמיך. משטחים על התחתית ומקררים במקרר לילה לפחות.
-
05.
לציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים מספר דקות עד להתייצבות השוקולד.
הכנת? כאן מדרגים