עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב
הגולשת אבירם שירן משתפת אותנו במתכון לעוגה כשרה לפסח, בטעמים ממכרים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- לבסיס: 200 גרם שוקולד מריר, 2 כוסות פצפוצי אורז
- למוס ריבת החלב: 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 אינטסנט פודינג ריבת חלב, 25 גרם חמאה. לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר, 200 מ"ל שמנת מתוקה.
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
הבסיס: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פצפוצי האורז עד שכולם מכוסים.
-
03.
משטחים את התערובת עם כף על תחתית התבנית ומקפיאים (10 דקות לפחות עד שמתייצב).
טיימר מופעל
-
04.
למוס: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב וסמיך. משטחים על התחתית ומקררים במקרר לילה לפחות.
-
05.
לציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים מספר דקות עד להתייצבות השוקולד.
הכנת? כאן מדרגים