מתכון עוגת עצלנים | השף הלבן

עוגת עצלנים

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: נועה אילן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת עצלנים

המרכיבים ל 12-15:

  • 1 חבילת ביסקוויטים פשוטים
  • כוס וחצי חלב תנובה
  • 1 חבילה שמנת מתוקה השף הלבן
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את פודינג הוניל עם החלב וחצי מכמות השמנת המתוקה, עד לקבל תערובת אוורירית ויציבה.

  • 02.

    מקפלים לתוך הפודינג את הגבינה הלבנה עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה, טובלים בו במהירות את הביסקוויטים משני הצדדים (במהירות כדי שהם לא יספגו יותר מדי נוזלים) ומרפדים בהם בשכבה אחת את התבנית המלבנית.

  • 04.

    בקערה שמתאימה למיקרוגל או בסיר בינוני ממיסים את השוקולד עם החמאה והחצי הנותר של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. ממתינים כ-10 דקות עד שהתערובת תתקרר מעט.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 05.

    כשהתערובת אינה חמה מדי, יוצקים אותה על הפודינג בתבנית ומיישרים כך שהשוקולד יכסה באופן אחיד את כל התבנית.

  • 06.

    מכסים ושומרים במקרר. העוגה מוכנה לאכילה כעבור שעתיים.

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.